Miss My MILO

PitaPata Cat tickers

Tentang Saya..

My photo
Keramat Au3, Kuala Lumpur, Malaysia

Click here and stand a chance to win RM8888 from Lelong.my

Friday, December 3, 2010

Cuti Semester..

Share
Looks like i'll be terribly bored in KL while my friends is away to Langkawi and having they enjoyable week..

DAMN!!!

kenapa la boleh pokai time2 cuti semester camneh..
aku nak ke Langkawi~~
aku nak holiday juge~~
holiday di rumah amatlah sunyi~~

3 comments:

Tyra Nylea said...

ok2...dah boleh2 buat tutorial utk aku yg tiut miut ni... hahaha

Si Buntat said...

hahaha..
belom abes study lagi oh..
mood melayang abis sebab tak dapat ke Langkawi.. T__T..

nanti aku buat ajar basic tools dulu ye..
skarang tengah memikirkan camne nak buat tutorial neh.. damn~ =__="

Ainul Mardziah said...

salam sejahtera,

Dah jadi follower ke 9, sekarang tanpa kita sedari duit kita dah semakin kecil sbb tu kita rasa masa tak ada duit saja. Jom ke blog ainul pulak.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...